Tässä tähän asti isoin projektini, nimittäin koriste tuttujen hääkakkuun. Oli kyllä pieni stressi tuosta, kun en ole ennen tehnyt koristeita joissa olisi ihmisiä ja ensimmäinen kokeilu meni sitten suoraan hääkakun päälle

Mutta hääpari vaikutti tyytyväiseltä ja vieraatkin kehuivat, eli ihan hyvin meni.

Itseä jäi kyllä vähän harmittamaan tuo sulhasen hieman lysähtänyt olemus. Se näytti huomattavasti hoikemmalta, ennenkuin laitoin sen kuivamaan. Ilmeisesti jalat eivät täysin kestäneet massan painoa ja koriste valahti vähän kasaan. Seuraavaan ihmiskoristeeseen teen jalat etukäteen ja annan kuivua kunnolla ja vasta sitten lisään lopun vartalosta ja pään. 

Koriste on suurimmaksi osaksi sokerimassaa, joiltain osin marsipaania. Sulhasen hiukset, parta ja morsiamen perhostatuointi on piirretty mustalla elintarviketussilla. Hiukset on maalattu elintarvikeväreillä (morsiamen ja pojan hiukset on muotoiltu punaruskeasta marsipaanista tätä ennen).

Tässä vielä koriste kakun päällä (kakku tuli muualta). Pienistä kömmähdyksistä huolimatta pakko sanoa, että olen itsestäni aika ylpeä, että sain tällaisenkin koristeen aikaan näin vähäisellä kokemuksella.