Innostuin tänään leipomaan pullaa. Tein ison taikinan, niin sain tehtyä erilaisia pullia samalla kertaa. (kuvassa ei siis todellakaan ole kaikki pullat, vaan niitä tuli oikeasti monta pellillistä!) Pullaa on siinä mielessä kiva leipoa, kun se kestää hyvin pakastuksen. Ei siis tarvitse väkisin raahata ihmisiä kylään tai sulloa leipomuksia avomiehen mukaan töihin, jottei leipomukset ehdi pilaantua

Tein vanilja-vadelmapullia (oikealla), tavallisia korvapuusteja (keskellä) ja yhden pullapitkon. Kokeilin myös tehdä toffeepuusteja niin, että täytin pullat kondensoidusta maidosta tehdyllä toffeella. Se ei kuitenkaan onnistunut niinkuin olin ajatellut, vaan täyte imeytyi pulliin, jolloin ne jäivät tahmaisiksi sekä ulko- että sisäpuolelta. Vaniljakreemi ja vadelma sen sijaan sopivat oikein kivasti yhteen.

Pullat muuten kannattaa voidella kananmuna-maitoseoksella, ainakin omasta mielestäni niin tulee kaikista kaunein pinta.