Leivoin ekaa kertaa uudessa kämpässä (sillä rikkinäisellä uunilla). Ajattelin alottaa jollain helpolla, joten tässä taasen muffinseja

Suklaamuffinsit siis kyseessä, kuorrutteena Riikasta ostettua kakun kuorrutetta (linkki sivulle: Löytöjä Riikasta). Saisi tulla Suomeenkin myyntiin noita kakun kuorrutteita, ovat nimittäin tosi käteviä käyttää ja vielä hyvän makuisiakin Näiden muffinsien päällä on suklaakuorrute, jota tarvitsi lämmittää hetki mikrossa omassa pakkauksessaan ja saman tien oli käyttövalmista. Kuorrute levittyi hyvin muffinsien päälle, kun oli vähän paksumpaa kuin ihan pelkkä sulatettu suklaa.

Muffinsien päällä olevat värikkäät suklaacrispit ovat löytö Lidlistä. Siellä oli jokin aika sitten myynnissä sekä näitä värikkäitä, että mustavalkoisia crispejä, ja hintakin taisi olla jotakin euron luokkaa/pkt (eli ei juuri mitään). Viimeksi Lidlissä käydessäni koitin löytää noita samoja strösseleitä, mutten enää nähnyt niitä siellä Toivottavasti olisivat vain väliaikaisesti loppu, tahtoisin noita lisää..