Heippa kaikki!

Pahoittelut pitkästä tauosta blogin päivittämisessä. Syynä tähän ovat Vuodatuksen ongelmat. Lainaus Vuodatuksen etusivulta:  

 

"Tilannepäivitys #5: Nyt alkaisi näyttää siltä, että huomenna päästään vihdoinkin takaisin linjoille. Tänään vielä tarkistellaan juttuja ja lämmitellään systeemejä huomista varten.


Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan backup-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet (aikaisemmin mainittu puolitoista vuotta oli virheellinen tieto)."

Kaikki blogissani olleet kuvat ovat siis kadonneet jonnekin bittiavaruuteen, nyyh!  "Pikkasen" harmittaa....

Vuodatuksen ongelmista johtuen päätin siirtyä pitämään blogia Bloggerin puolelle. Samalla vaihtui myös blogin nimi Marsipaanimafiaksi. Uutta blogiani pääset seuraamaan osoitteessa marsipaanimafia.blogspot.fi .

Myöskään arvontaan ei ole päässyt osallistumaan pitkään aikaan, koska kommentointi ei ole onnistunut. Siksi päätin jatkaa arvontaan osallistumisaikaa vielä heinäkuun loppuun saakka, jotta kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Arvonnasta lisää täällä! :) Arvonnan voittajan julkistan sekä näillä sivuilla että uudessa blogissani. Otan voittajaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti palkinnon toimittamista varten. :)

Päivittelen uuteen blogiosoitteeseen pikku hiljaa vanhojakin leipomuksia kuvineen. Myös uusia tuotoksia luvassa, niitä on näinä kesäpäivinä kerinnyt tehdä jo jonkin verran. Toivottavasti jaksatte siis seurata blogiani myös uudessa osoitteessa. :)

 

Terveisin Anna / Marsipaaniperhonen