Tehtiin reissu Poriin, ja siellä piti päästä tietenkin Ullan Unelmaan, koska sellaista ei meidän kodin läheltä löydy. Mukaan tarttui ihan kiitettävästi tavaraa:

Ylhäällä: muffinsitelineet (vaaleansininen merirosvoaiheinen sekä vaaleanpunainen sydän- ja leivosaiheinen). Pieni silikonikaulin (tietenkin vaaleanpunainen... ) Vanilliinikreemijauhetta, vihreää, mustaa ja oranssia sokerimasssaa (Halloweeniakin ajatellen...) Lakulehmä-karkkeja (samantapaisia kuin alku- ja kick-karkit, ajattelin käyttää nämä lakritsikuorrutteeseen), Halloween-aiheisia minimuffinsivuokia sekä marsipaaniveitsi (edellinen meni poikki, ilmeisesti suuren kulutuksen seurauksena.... ) Näihin olen kyllä todella tyytyväinen kaikkiin, päivä kyllä pelastuu kun saa uusia ihania leivontatarvikkeita!

-----------

Sen verran täytyy muokata tätä tekstiä, että nuo lakulehmä-karkit sekä vaniljakreemijauhe eivät siis ole Ullan Unelmasta ostettuja, vaan saman reissun aikana muualta löytyneitä juttuja. Tuo Maustepörssin vaniljakreemijauhe on muuten parasta, mitä olen käyttänyt. Ei tarvita edes sähkövatkainta, vaan jauhe sekoittuu helposti ja tasaisesti veden/maidon joukkoon muutenkin. Hämeenlinnassa on Maustepörssin tehtaanmyymälä, josta saa mm. tuota jauhetta, sekä myös paljon muuta kivaa. Sieltä tarttui mukaan kreemijauheen lisäksi myös mm. lakritsiuutetta ja salmiakkijauhetta sekä kullanvärisiä sokerikuulia. Noita ajattelin testata Halloween-leivonnaisissa, jos niillä saisi kunnon lakritsin maun muffinseihin.