Eipä ole pitkään aikaan tullut päivitettyä blogia, katsoin että viimeisin päivitys oli viime elokuulta, hups... Syynä on se, että kameramme hajosi, ja jotenkin uudelle kameralle onkin jo sitten niin kovat kriteerit, ettei ole vielä tullut hankittua... Tässä siis kännykkäkameran satoa:

Ystäväni asuu Lontoossa ja toi sieltä Suomessa käydessään ihania tuliaisia! Sain pussillisen vaaleanpunaisia ja valkoisia minivaahtokarkkeja (näistä ei kyllä tullut otettua kuvaa..) jotka jo käytin muffinsien koristeena, osa kyllä maistui ihan sellaisenaankin..Ne muuten toimivat oikein hyvin myös kaakaon koristeena ja maistuvat hyviltä kun sulavat sinne joukkoon. Lisäksi sain barbie-strösseleitä, joita oli purkissa neljää erilaista.

 

Sain myös tällaisen koristelugeelin, jonka mukana tuli 3 putkiloon suoraan sopivaa tyllaa:

 

Kokeilin tuota koristelugeeliä tänään, kun koristelin muutaman muffinsin huomisia vieraita varten. Hyvin toimi, oli vähän sokerikuorrutteen tapaista, mutta maku oli huomattavasti parempi ja koostumuskin jotenkin jämäkämmän oloinen.

Kuvassa tuo vaaleanpunainen on siis em. koristelugeeliä. Valkoiset "hiput" edessä keskellä olevan muffinsin päällä ovat valkosuklaalastuja. Kukkien keskustana olevat valkoiset pallot ovat samalta ystävältäni Briteistä aiemmin saatuja luottokoristeitani.

Harmi kun noita ei saa Suomesta, toimivat nimittäin todella kivasti esim. kakuissa ja muffinseissa koristeina. Nuo ovat siis sellaista kovaa ainetta, sokerin tapaista, mutta paremman makuista 

Kiitos vielä Ida ihanista tuliaisista!!!